Jag har blivit antagen!

Antagningsbesked SV

Yes! Jag drar till Jönköping i vår! Jag ska gå Bibelterminen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. Fy vad najs det kommer bli. En perfekt upptakt till ev. ungdomsledarpraktik i min min hemförsamling i höst. Men det jag längtar mest efter är att flytta hemifrån, komma bort från Borås och invanda mönster och vanor ett tag. Omväxling förnöjer, eller vad säger man? Och det är sannerligen på tiden, känner jag.

Nu ska jag packa de sista grejerna och sedan dra till Stenungsön för terminens sista SKMG-läger. Allt gott, människor!

Taggad , , , , , ,

One thought on “Jag har blivit antagen!

  1. […] började när jag flyttade till Jönköping i våras och gick bibelterminen på SVF. Lärarna där måste lidit av någon slags […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 450 andra följare

%d bloggare gillar detta: